x roundedx circlex wordpress circlewordpress roundedwordpress phone circlephone roundedphone yelp roundedyelp circleyelp circlevsco roundedvsco vsco fa-chevron-up circlesnapwire roundedsnapwire snapwire roundedemail email circleemail 500px behance blogger circle500px circlebehance circleblogger circledribbble circlefacebook circleflickr circlegoogleplus circlehouzz circleinstagram circlelinkedin circlepinterest circletumblr circletwitterbird circlevimeo circleyoutube clickbooq_infinity dribbble facebook flickr googleplus houzz instagram linkedin pinterest rounded500px roundedbehance roundedblogger roundeddribbble roundedfacebook roundedflickr roundedgoogleplus roundedhouzz roundedinstagram roundedlinkedin roundedpinterest roundedtumblr roundedtwitterbird roundedvimeo roundedyoutube tumblr twitterbird vimeo youtube
u

Om oss

IMG_2890

sivilarkitekt MNAL Marianne Høe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Indigo Arkitekter AS drives av sivilarkitekt MNAL Marianne Høe

Vi har flere års praksis med svært varierte arkitektoppdrag ;eneboliger og flerbruksboliger, byboliger, rehabilitering av bygårder, skolebygg, industrianlegg, hytteområder,planlegging av kontorinnredning, regulering mm.

Vi har sentral godkjenning i klasse 2 som ansvarlig søker og prosjekterende for arkitektarbeider. Hovedoppgavene har vært tradisjonellarkitekturprosjektering av ulike bygningsprosjekter. Både nye prosjekter , rehabilitering og modernisering av eldre bygningsmasse. Vi er opptatt av å videreutvikle eksisterende bygningsmasse, slik at den får en bedre, mer moderne funksjonalitet, og ikke minst et spennende og tidsriktig uttrykk.

Kontoret har vært innleid som konsulent på byggherresiden for rådgiving og veiledning i større utbyggingsoppgaver, bl.a. Oslo Lufthavn og Telenor Fornebuprosjektet. Vi benytter tegneprogrammet Archicad. Selv om data er det naturlige arbeidsverktøy både når det gjelder tekst og tegning, har vi ikke mistet blyantstreken. Vi er også dyktige på frihåndstegning og perspektiviske fremstillinger.

Som kontrollsystem benytter vi systemet «nyeMAKS10» utviklet av Arkitektbedriftene. Systemet er dynamisk og er stadig under forbedring og utvikling.

Arkitektkontoret ligger sentralt til i Sandvika sentrum i Bærum.